Élelmiszertechnológiai tagozat - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
MATE Kaposvári Campus
Agrártudományi Szekció
2023. április 4-6.
Menü megjelenítése
Menü
Hírek Rektori köszöntő Az OTDT elnökének köszöntője Eredmények Program és Programfüzet Rezümékötet Tagozati beosztás Kommunikációs tippek A pályamunka értékelésének szabályai Az előadás értékelésének szabályai TDK a MATE-n Szekciófelhívás Fontos információ a látogatóknak/konzulenseknek Médiamegjelenések OTDK emlékek a múltból A bagoly, mint szimbólum Támogatóink Elérhetőségek, térkép Galéria
Tagozati beosztás
Tagozati beosztás
Utolsó frissítés: 2023 február 06.
A konferenciára nevezett 284 minősített pályamunka az alábbi 29 tagozatba került besorolásra. A szabályok szerint tagozatonként minimum hét, maximum tizenöt pályamunka szerepelhet.
Tartalom megjelenítő
Utolsó frissítés: 2023 március 29.
A zsűri elnöke:
Dr. Friedrich László
Tagok:
Dr. Véha Antal
Dr. Stündl László
Dr. habil. Ásványi Balázs
Dr. András Csaba Dezső
Hallgató:
Lukács Mátyás
Titkár:
Andrássyné Dr. Baka Gabriella
Időpont: április 4. 14.00-18.00
Helyszín: Régi Tanügyi épület (Tü.) 108.
Szerző | Pályamunka címe | Küldő intézmény | Témavezető(k) |
---|---|---|---|
Bartus Balázs | Innovatív fajélesztő alkalmazás Hárslevelű szőlőfajta esetében | THE | Dr. Bene Zsuzsanna |
Béres Csenge Réka | Gyümölcsnektárok cukortartalmának csökkentése szukralóz és stevia alkalmazásával | MATE | Dr. Máté Mónika Zsuzsanna |
Domingos Geraldo Jorge | Biological values of processed green biomass from different vegetable species | DE | Dr. Éva Domokos-Szabolcsy, Dr. Nóra Bákonyi |
Ferencz Ágota | A hidegkomlózási módszer hatásának vizsgálata a mircén oldódási hatásfokára | RO EMTE - MVK | drd. Tankó György, Dr. Salamon Rozália Veronika |
Hartai Soma Sándor | Maglisztekkel dúsított gluténmentes tészták fizikai és kémiai vizsgálata | MATE | Dr. Kaszab Tímea, Lambertné Dr. Meretei Anikó, Stefanivitsné Prof. Dr. Bányai Éva |
Időpont: április 5. 09.00-14.00
Helyszín: Régi Tanügyi épület (Tü.) 108.
Szerző | Pályamunka címe | Küldő intézmény | Témavezető(k) |
---|---|---|---|
Keliger Zoltán | Komlópellet tárolási körülményeinek hatása az alfa-sav tartalomra és hasznosulásra | MATE | Dr. Kun-Farkas Gabriella |
Kereszturi Julianna | Édesburgonya (Ipomoea batatas) fajták liofilizálásra való alkalmasságának vizsgálata | MATE | Dr. Máté Mónika Zsuzsanna |
Máté Balázs János | Növényi kivonatok hatása csemegekukorica-vörösbab konzerv egyes minőségi paramétereire | MATE | Dr. Máté Mónika Zsuzsanna |
Varga Máté | Aszúborok borstabilizálási lehetőségei innovatív borászati derítőszerek alkalmazásával | THE | Dr. Bene Zsuzsanna |