MyMATE applikáció

MyMATE applikáció

Utolsó frissítés: 2024 február 12.

Elstartolt a MyMATE applikáció!

Örömmel értesítünk, hogy mostantól egyetemünkön elérhető a MyMATE applikáció, amely színesebbé teheti az egyetemi mindennapjaid.  

Jelenleg a Szent István Campuson elérhető az applikáció. Az applikáció folyamatos fejlesztés alatt áll és a jövőben számos új funkció fog még belekerülni!

Mit tud az applikáció?

Könnyen elérheted az egyetem épületeinek térképét, ahol kedvedre válogathatsz a fontos helyek között, így hamar megtalálhatod a legközelebbi büfét, mosdót vagy pihenőt. Ha éppen nem a főépületben tartózkodsz, akkor kiválaszthatod mely másik épületben vagy jelen és az applikáció abban az épületben segít neked.

  
 

Az alkalmazás akkor működik a lehető legjobban, ha engedélyezed számára a Bluetooth és GPS használatát. 

Ha elfelejtenéd, az alkalmazás felugró ablakban jelzi ezt számodra. Mindkét beállítás szükséges ahhoz, hogy pontosan követni tudd merre is jársz az egyetemi campuson.

  
 

Nem tudod hol lesz a következő órád? Ha bejelentkezésnél belépsz a Neptun kódoddal is, akkor bármikor lecsekkolhatod az órarended, ahol megtalálod az órád részleteit.  

A félév bármelyik pillanatában gyorsan ellenőrízheted, hogy a felvett kurzusaidnak mennyi a kreditszáma és éppen milyen státuszban van, megszerezted-e már az aláírást.

 
 

Használd magyarul vagy angolul az appot! A Beállításokban könnyen kiválaszthatod a számodra megfelelő nyelvet. 

 

Hallottad, hogy szakmai kör indul az egyetemen? Nyisd meg egy kattintással az egyetem legújabb híreit és tudj meg minden infót! 

Tájékozódj a tárgyfelvétel, vizsgafelvétel és egyetemi szünetek időpontjairól a Tanév rendje menü segítségével, így mindig naprakész lehetsz a terveiddel! 

 

Az applikációt a Store alkalmazásokban éritek el MyMATE néven. (Apple, Google Play). 

Szerezd meg: Google Play

Download on the App Store

Bármilyen észrevételetek van az applikációval kapcsolatban, akkor az alábbi e-mail címen jelezhetitek: helpdesk@uni-mate.hu
 
Reméljük az applikáció hasznos lesz a mindennapokban, legyen szó akár egy büfé megtalálásában vagy a következő órával kapcsolatos információk fellelésében.