Szakkollégiumi hírek

Menü megjelenítése

Tartalom megjelenítő

A Guba Sándor Szakkollégium tagjai ellátogattak Budapestre

Létrehozva: 2024 július 18.

A Guba Sándor Szakkollégium tagjai ellátogattak Budapestre

A Guba Sándor Agrártudományi és Természetmegőrzési Szakkollégium tagjai egy izgalmas szakmai úton vettek részt Budapesten. Az utazás első állomása a híres Kincsem Park volt, ahol a hallgatók közelebbről is megismerkedhettek Magyarország leghíresebb lovas sport központjával. A parkban lehetőségük nyílt betekintést nyerni a lóversenyzés izgalmas világába, valamint megcsodálhatták a gyönyörű versenylovakat és a lenyűgöző versenypályákat.

A program második részében a szakkollégium tagjai ellátogattak a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, ahol egyaránt találkozhattak egzotikus és hazai állatokkal, valamint csodálatos növényekkel. A kertben tett sétájuk során a hallgatók megfigyelhették az állatok természetes viselkedését, és sok érdekes információval gazdagodhattak az állat- és növényvilág sokszínűségéről. A látogatás különleges élményt nyújtott számukra, hiszen a természetközeli élmények és az állatkert változatos programjai révén még inkább elmélyíthették ismereteiket a természetmegőrzés és az állatvédelem területén.

Az utazás során szerzett tapasztalatok és élmények nemcsak a tanulmányaikhoz járultak hozzá, hanem maradandó emlékeket is jelentettek a résztvevők számára. Az ilyen kirándulások kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a hallgatók gyakorlati tudással és élményekkel gazdagodjanak, valamint közelebb kerüljenek a természet és az állatok világához.

A tanulmányi utat a Nemzeti Tehetség Tanács (NTP-SZKOLL-23-0028) támogatta.