Jövő Vezetői Program

Jövő Vezetői Program

Utolsó frissítés: 2024 június 06.

Szeptemberben indul a Jövő Vezetői Program!

A Program célja, hogy a hallgatóknak segítséget nyújtson karrierjük építésében és szakmai fejlődésükben. Ez a tehetséggondozó program nem csak a kiemelkedő tanulmányi átlaggal rendelkező hallgatóknak szól. Sőt! Keressük azokat a hallgatókat, akik közpolitika, diplomácia, menedzsment, vállalkozás és innováció irányokban érdeklődnek az akadémián kívül.
A program olyan hallgatóknak szól, akik kiemelkednek tehetségükkel és ambíciójukkal, akik a legmagasabb presztízsű hazai és külföldi tanulmányi és munkalehetőségekre vágynak, akik érdeklődnek a társadalmi, gazdasági és környezeti problémák iránt és akikben van tettvágy, hogy mindezekre hatásuk is legyen és legfőképpen azoknak szól, akik többre vágynak az egyetemi óráknál.
A Jövő Vezetői Program várható elemei a következők lesznek:

  • Ösztöndíj és tanulmányi költségkeret, hogy munka helyett valóban a fejlődésre tudjanak fókuszálni.
  • Vezetői készségfejlesztés, önismeret, reziliencia és konfliktuskezelési módszerek elsajátítása, hogy felkészült vezetők válhassanak belőlük a diploma után.
  • Karrierorientáció és karrierépítés, hogy a hallgatók valódi példákon keresztül tervezhessék meg a jövőjüket.
  • Személyes mentorálás, ami a hallgatók igényeire szabott válaszokat tud adni a legfontosabb mérföldköveknél.
  • Közösségszervezés és kapcsolatépítés, hogy egy inspiráló szakmai közeg része legyen és minden hallgató úgy végezzen, hogy legalább egy közvetlen kapcsolattal rendelkezik a hazai top cégek vezetőihez.

Ha a Jövő Vezetői Program felkeltette az érdeklődésedet, akkor ne habozz! Iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy első kézből értesülj minden új információról.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

A Jövő Vezetői Programot szeretnénk úgy kialakítani, hogy a lehető legjobb válaszokat adja az igényeitekre. A program véglegesítése még folyamatban van, így lehetőségetek van nektek is alakítani a végső koncepciót.
Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mely elemek tetszenek és milyen további elemeket látnátok szívesen. Töltsétek ki ezt a rövid 2 perces kérdőívet!