Álláspályázatok

Álláspályázatok

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Körforgásos Gazdaság Elemző Központja pályázatot hirdet elemző-kutató pozíció betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. augusztus 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Körforgásos Gazdaság Elemző Központja pályázatot hirdet szakmai titkári pozíció betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. augusztus 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gödöllői székhelyére pályázatot hirdet jogász munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. augusztus 25.

​​​A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gödöllői székhelyére pályázatot hirdet közbeszerzési referens/tanácsadó munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. augusztus 25.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet levéltáros munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. augusztus 26.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet tudományos segédmunkatárs munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. augusztus 30.