Álláspályázatok

Álláspályázatok

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Vidékfejlesztési és Fenntartható Gazdaság Intézet pályázatot hirdet egyetemi docens munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. december 4.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ​​​​​​​Szőlészeti és Borászati Intézet Kecskeméti Kutató Állomás pályázatot hirdet kutatási asszisztens munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. december 12.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár levéltáros munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2021. december 15.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), Magyarország egyik legnagyobb egyeteme és tudásközpontja gödöllői székhelyére (az Innovációs Központba) fiatalos, lendületes munkatársat keres az alábbi pozícióba: Innovációs munkatárs - A pályázat beérkezésének határideje: 2021. december 22.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), Magyarország egyik legnagyobb egyeteme és tudásközpontja gödöllői székhelyére (az Innovációs Központba) fiatalos, lendületes munkatársat keres az alábbi pozícióba: Szellemi tulajdon szakértő - A pályázat beérkezésének határideje: 2021. december 22.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet takarító munkakör betöltésére. - A pályázat beérkezésének határideje: 2021. december 31.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Magyarország egyik legnagyobb egyeteme és tudásközpontja, a gödöllői székhelyére a Jogi és Közbeszerzési Igazgatóságra munkatársat keres az alábbi pozícióba: BESZERZÉSI ÜGYINTÉZŐ - A pályázat beérkezésének határideje: 2022. január 10.