Látogatótúrák

Látogatótúrák

Utolsó frissítés: 2022 augusztus 22.

Látogatótúráink és szervezett programjaink mind a szakmabeliek, mind a természet és az élővilág iránt érdeklődők számára kellemes, érdekes kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A szelíd szarvasok simogatása, a dámszarvasok, a vaddisznók, az őzek és a muflonok egészen közelről – akár lovaskocsiról - való megfigyelése és etetése, az őshonos háziállatfajainkkal való ismerkedés, a vadállomány és a trófea kiállítás megtekintése, továbbá a saját termékeinkből kínált kóstoló – vadhúsból készített sonka, kolbász, szalámi - egyaránt felejthetetlen élményt biztosítanak minden korosztály számára, egész éven át. A vadhúsból készített ételeinket helyben, Zselicvad éttermünkben ízlelhetik meg.

Hadd lássuk vendégül Önt és kedves családját, barátait és kollégáit Bőszénfán, jöjjön el festői környezetben található tájközpontunkba, töltsön el nálunk egy vagy pár szép, élménydús napot.

Csoportok a szarvasfarmot a hét minden napján látogathatják, de előzetes bejelentkezés szükséges!  

Bejelentkezés: 20/977-6289 (hétköznapokon 8.00 és 16.00 óra között)

Egyéni látogatóinknak az aktuális nyitvatartási időben biztosítunk látogatási lehetőséget, melyről kérjük, tájékozódjon az aktuális menüpontban.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Daniné Udvardy Tünde

20/977-6289