Videótár

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem fő szakmai támogatásával rendezték meg idén a XXXI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásárt Hódmezővásárhelyen, május 2-4. között. A szakmai programokban bővelkedő rendezvényen a MATE pódiumbeszélgetéseket, szakmai előadásokat szervezett, interaktív programokkal és drónbemutatóval várta a látogatókat.
A MATE keszthelyi Georgikon Campusán végezte tanulmányait Simon Szabina MATE Alumni, Magyarország első női növényvédelmi drónpilótája. Örömmel mesélt nekünk egyetemi éveiről, kutatási projektjeiről és arról is, hogy miért fontos számára az oktatás.
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Ma Te, holnap a világ!
Keresed az utad? Kipróbálnád magad kutatóként?
A TDK-val rengeteg újat tanulhatsz!
Tervezz, Dönts, Kutass Te is a MATE-n!
​​​​​​​
 
3,352 milliárd forint európai uniós támogatással korszerűsíti gyakorlati oktatást szolgáló épületeit a MATE. A gödöllői, szarvasi, keszthelyi és kaposvári épületekben infrastrukturális, energiahatékonysági és informatikai fejlesztések valósulnak meg.
​​​​​​​
A MATE kiemelt ösztöndíjjal támogatja az élsportoló fiatalok egyetemi tanulmányait. Ismerd meg Gyurta Gergely világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar úszó történetét, aki már harmadik diplomájáért dolgozik a MATE-n!
​​​​​​​
A MATE Testnevelés és Sport Intézete, valamint a Károly Róbert Campus közös szervezésében került lebonyolításra az Alpesi Sí Óriás-műlesiklás (GS) Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnoksága (MEFOB) 2023. február 6-án.
​​​​​​​
A kettős életpályamodellről beszélgetett Bernek-Mutina Ágnes, Ančić-Valkai Ágnes és Kiss Gergely Kovács Zoltánnal a MATE-GEAC kerekasztal-beszélgetésén, melynek az Educatio kiállítás adott otthont.
​​​​​​​