Tárcsás hússütés és baráti beszélgetések a Guba Sándor Szakkollégium legutóbbi eseményén - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Szakkollégiumi hírek
Menü megjelenítése
Tartalom megjelenítő
Létrehozva: 2024 június 10.
Tárcsás hússütés és baráti beszélgetések a Guba Sándor Szakkollégium legutóbbi eseményén
A Guba Sándor Szakkollégium legutóbbi eseményén izgalmas és közösségi hangulatú összejövetelt tartott, melynek fő attrakciója a tárcsás hússütés volt. A tagok és az érdeklődő hallgatók összegyűltek, hogy egy kellemes délutánt töltsenek el együtt. A tárcsa mellett sorakozók a finom illatok és a jó társaság közepette élvezhették a sütés-főzés minden pillanatát.
Az esemény során nem csupán a hús sülésének örülhettek a résztvevők, hanem a közös beszélgetéseknek és a baráti hangulatnak is. A Guba Sándor Szakkollégium tagjai megosztották tapasztalataikat és ötleteiket egymással és az érdeklődő hallgatókkal. Ezen felül heves vita alakult ki szakmai témákban a résztvevők között. Az érdeklődők egy része csatlakozott is a Szakkollégiumhoz, hogy több programjukon is reszt vehessenek.
Az eseményt a MATE Tehetség Tanácsa Támogatta.
https://kaposvaricampus.uni-mate.hu/guba-s%C3%A1ndor-szakkoll%C3%A9gium
https://www.facebook.com/guba.szakkoli