Karrierműhely

Karrierműhely

Utolsó frissítés: 2022 október 27.

Üdvözöllek a MATE Karrierműhely oldalán!

Matiny Emese vagyok, pszichológus, a Karrierműhely tanácsadója. Az egyetem befejezése után közel 7 év szakmai tapasztalatomat – különböző életszakaszokat megismerve – óvoda- és iskolapszichológusként, illetve pályázatokban pszichológus trénerként szereztem, ahol az évek alatt számos személyiséget és élettörténetet ismerhettem meg. Többek között a diáklét minden velejáróját, pozitívumait és negatívumait egyaránt. Munkám során volt lehetőségem a gyakorlatban is megismerni az ember pszichés fejlődését egészen a korai életévektől kezdve, a serdülőkoron át, a fiatal felnőttkorig és munkába állás időszakáig.

Nagyon sokszor találkoztam a következő kérdésekkel:

Mi is pontosan az én utam? Merre tartok? Vajon az érdeklődési körömnek megfelelő szakot választottam-e? Az egyetemi évek alatt természetes, hogy ezek a kérdések nap mint nap foglalkoztatnak bennünket és ezzel bizonytalanságot okozva a jövőnket illetően. Jó hír azonban, hogy ezzel a helyzettel nem vagy egyedül.

A MATE Karrierműhely tanácsadójaként segítségedre lehetek ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában is. Célom, hogy a tanácsadás segítségével a hallgatók képesek legyenek karrierjük és életük kompetensebb, illetve függetlenebb vezetésére, tervezésére.

Megszerzett tapasztalataimmal, mint kívülálló személy és egyben szakember olyan új nézőpontokat tudok nyújtani számodra, amelyek segítenek meghatározni a karrierépítésben, valamint az életvezetésben felmerülő problémákat és elakadásokat.

Karrier-tanácsadás

Mentálhigiénés tanácsadás