Hallgatói innovációs élet

Hallgatói innovációs élet

Utolsó frissítés: 2022 május 26.

Csatlakozz a hallgatói innovációs programsorozatunkhoz és
legyél TE a MATE Innovátora!

​​​​​​​Van egy izgalmas ötleted, egy kiforrott kutatási témád, vagy érdekel az innovációk világa? Fejleszd az Egyetemi Innovációs Mentorhéten, szakértők és startupok segítségével, dolgozd ki az innovációd megvalósításának lépéseit az INNOVÁZIÓ 2.0 projektversenyre és nyerj támogatást az ötleted megvalósítására.

​​​​​​​1. Van egy izgalmas ötleted, egy kiforrott kutatási témád, vagy érdekel az innovációk világa?

Képzési szinttől függetlenül várunk minden hallgatót, akiknek olyan innovatív gondolatuk, ötletük van, amely egyedi megoldást nyújthat a társadalom bármely problémájára. Itt a helyed akkor is, ha már konkrét kutatási témád van, TDK-zni szeretnél vagy már túl vagy rajta és szeretnéd magasabb szintre emelni a projektedet. Vegyél részt a hallgatói innovációs versenysorozatunkon, hogy sikeres innovátor lehess.

 

​​​​​2. Add le innovációs pályázatod az Innovázió 2.0 projektversenyre!

Csapjunk bele a pályázati anyag összeállításába!
Töltsd le a beadandó anyagokhoz szükséges sablonokat és állítsd össze a mentorhét tréningjein szerzett tudás alapján saját pályamunkádat az alábbi tartalmi és formai követelmények szerint.

•    PPT sablon
•    WORD sablon
•    Fényképes önéletrajz

Mi lesz a legjobbakkal?
A legjobb 12 pályaművet szakértő csapatunk választja ki, akik továbbjuthatnak a Validátor inkubációs programba, ahonnan már csak egy ugrás a fődíj!

Hogyan pályázz?
•    Töltsd le a Word és PPT sablonunkat, készítsd el pályaművedet!
•    A pályamű beadásának határideje: 2022. május 1. éjfél
•    Pályaműved a következő e-mail címre szükséges beküldened: inno@uni-mate.hu

 

3. Pályázz és nyerj támogatást az ötleted megvalósítására!

Az Innovázió 2.0 projektversenyen a 8 legjobb projekt az őszi szemeszterben egy tehetséggondozó inkubációs programban, a Validátorban vehet részt, ahol elnyerhető a végső fődíj.

Az inkubációs program egy szeptemberi három napos workshopsorozat, ahol a projektedre szabott műhelymunkákkal és az innovációdnak megfelelő vállalati szakértőkkel készítünk fel az októberi döntőre. A validációs műhelymunka célja, hogy a szakértőkkel közösen fejlesszétek tovább az innovációs projektötleteket és sikeresen adjatok elő az októberi döntőben.

A döntőben tiéd a lehetőség, hogy megmutasd magad a szakma nagyjai előtt, hiszen az Egyetemi Innovációs Héten kerül megrendezésre szakmai zsűri előtt a hallgatói innovációs versenysorozat végső megmérettetése, ahol lehetőséged van elvinni az ötleted megvalósítására fordítható 500 000 Ft-os fődíjat.

Ne feledd, hogy az esemény sajtónyilvános és az egyetem Facebook oldalán élőben közvetítjük majd, így akár egy befektetőt is nyerhetsz a díjaink mellett.

Gyere és vegyél részt az innovációs programsorozatunkon, juss be a Validátorba és vidd el a fődíjat, hogy megvalósíthasd a saját álmaidat!

 

4. Nyeremények:

INNOVÁZIÓ 2.0

-    Ünnepélyes eredményhirdetés
-    A 8 legjobb projektgazda értékes MATE ajándékcsomagban részesül
-    A 8 legjobb projektgazda 250 000 Ft értékű inkubációs programban vehet rész (Validátor)
-    Lehetőség a dobogós jutalmakra

DÖNTŐ

-    Fődíj: 500 000 forint – amely az ötlet megvalósítására és fejlesztésére felhasználható
-    2. helyezett: 300 000 – amely az ötlet megvalósítására és fejlesztésére felhasználható
-    3. helyezett: 200 000 forint – amely az ötlet megvalósítására és fejlesztésére felhasználható