Előfizetett folyóiratok

Navigációs menü

Előfizetett folyóiratok

Utolsó frissítés: 2023 január 18.

A 2023. évi előfizetett folyóiratok listája

Az ajándékba érkező folyóiratok listája

 

Útmutató a táblázatok használatához:

A mezőgazdasági vonatkozású folyóiratok mellett a Könyvtár állományában a Gazdaság, Műszaki tudomány, Nyelvoktatás, Számítástechnika, Számvitel, Társadalomtudomány, Természettudomány és Történelem témájú periodikumok, valamint Statisztikai kiadványok is elérhetők.

Az eligazodás elősegítése érdekében a táblázatban a folyóiratok tartalmát leginkább kifejező témakörök kerültek kiemelésre.

A táblázat két elemből épül fel: a témakör, ezen belül a folyóiratcím és a raktári szakjel.

Témakör / Folyóiratcím oszlop: Az azonos témakört magában foglaló folyóiratok egymás alatt találhatók meg ábécé sorrendben.

A folyóirat címe, mely egyben hivatkozás is, a folyóirat honlapjára mutat. Azon folyóiratok esetében, amelyeknek nincs saját honlapja, de megtalálhatók a MATARKA adatbázisban (Magyar Folyóiratok Tartalomjegyzékeinek Kereshető Adatbázisa), ennek az elérése került feltüntetésre. A MATARKA adatbázis a Magyarországon megjelenő folyóiratok tartalomjegyzékeinek kereshetőségét teszi lehetővé. Az adatbázis az alábbi linken érhető el: www.matarka.hu

Raktári szakjel oszlop: Az oszlopban található linkre kattintva az adott folyóirat leírása érhető el a Könyvtárunk nyilvános katalógusában Online katalógusunk elérhetősége: http://opac3.godollo.uni-mate.hu/. Az állományunkban meglévő folyóiratok évfolyamait, számait a Példányazonosító oszlopban található jelzetre kattintva, a megjelenő részletes űrlapon az Állományleírás, valamint a Beérkezett füzet sorai tartalmazzák.