E-könyvek

E-könyvek

Utolsó frissítés: 2023 április 20.

Az EBSCO e-könyv-gyűjteménye

A Campus Könyvtár rendelkezik az EBSCO cég által szolgáltatott tudományos, angol nyelvű, elsősorban alkalmazott természettudományi, közgazdasági és gazdaság határterületeihez tartozó e-könyvekkel. A gyűjtemény on-line érhető el az egyetemi kampusz területén.
EBSCO 

Az Interkönyv adatbázis

Az Interkönyv a Typotex Kiadó elektronikus adatbázisa, ahol a könyvtár felhasználói több mint 500 könyvet, jegyzetet online, PDF formátumban érhetik el. Az adatbázis profiljába elsősorban felsőfokú tankönyvek, szakkönyvek és jegyzetek tartoznak a természettudományok és a társadalomtudományok területéről: matematika, fizika, informatika, biológia, kémia, mérnöki tudományok, pszichológia, filozófia, kommunikáció, művészetelmélet, menedzsment. A könyvek elérése az IP-cím alapú azonosítással (az egyetemi kampusz területén) vagy eduID-s belépéssel (az egyetemi hálózat azonosítójával) lehetséges.
Interkönyv 

A MeRSZ adatbázis

A Magyar Elektronikus Referenciaművek Szolgáltatás az Akadémiai Kiadó online digitális könyvtára több mint 250 magyar nyelvű kézikönyvet, szakkönyvet, felsőoktatási tankönyvet, jegyzetet tartalmaz teljes szöveggel, kereshető, jegyzetelhető, hivatkozható formában. A könyvek elérése az IP-cím alapú azonosítással (az egyetemi kampusz területén) vagy eduID-s belépéssel (az egyetemi hálózat azonosítójával) lehetséges, gyors segítséget nyújt kutatáshoz, szakdolgozatíráshoz vagy tanuláshoz!
MeRSZ 

Szaktudás Kiadó Ház

Az ország egyik legnagyobb agrárkiadó, a fő profiljához tartoznak gazdálkodást segítő kiadványok: növénytermesztési, állattenyésztési, ökonómiai, gépészeti és erdészeti szakkönyvek. Az adatbázisban található 600 teljes szövegű szakkönyv, a legtöbb dokumentum szakképzési, egyetemi és főiskolai tankönyv
Szaktudás Kiadó Ház 

A Campus Könyvtár által megvásárolt e-könyvek megtalálhatók a Könyvtár katalógusában is.