Zselicvad vadfeldolgozó

Zselicvad vadfeldolgozó

Utolsó frissítés: 2022 augusztus 22.

Az általunk feldolgozott vadak a Zselic egészséges természeti környezetébõl származnak, ahol nem találunk ipari tevékenységeket és nem jellemzõ az intenzív mezõgazdaság sem.
Az itt élő vadállatok számára a változatos növénytársulások biztosítják a táplálékot.
A Bõszénfán található feldolgozóüzemünk hazánk legmodernebb létesítményei közé tartozik, biztosítva ezzel az igényes munka feltételeit.
A feldolgozás kapacitását tekintve kis üzemnek minõsül, ami lehetővé teszi, hogy kellő figyelmet tudjunk szentelni a termékeink minőségének, melyeket vákuumcsomagolva, frissen és mélyfagyasztott formában hozzuk forgalomba.
Az üzem HACCP rendszerrel biztosított, az elejtett vadakat és a feldolgozás folyamatát hatósági állatorvos ellenőrzi.
Termékeink esetében biztosítani tudjuk a termelési folyamat nyomonkövethetőségét egészen a származási helyig, ami rendkívül fontos az élelmiszerbiztonság szempontjából.
A feldolgozás során a 24 hónapnál fiatalabb állatokból származó termékeket "Extra" minõsítéssel megkülönböztetve hozzuk forgalomba igényes vásárlóink számára.
A hagyományos, ismeretlen korú és ivarú állatokból származó és emiatt pácolást igénylõ, de szintén kiváló minõségû termékeinket "Normál" minõsítéssel látjuk le és forgalmazzuk.
Termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy változatos, széles fogyasztói kör igényeit elégítsék ki.
Újdonságaink - vadkolbászok, -szalámik és -sonkák, grillsteak, french rex, vad szív és máj, vaddisznó zsírszalonna, csontos hússal kombinált pörkölt csomag, oldalas, húsos- és levescsont - különleges gasztronómiai élmény lehetõségét biztosítják a kreatív szakácsok és a vállalkozó kedvû háziasszonyok számára.

 

Nyitrainé Perák Bernadett
üzemvezető

20/801-3932

Dokumentumok és médiafájlok

3965770-pdf
Nincsenek dokumentumok vagy médiafájlok ebben a mappában.
Elem kiválasztása Cím Méret Módosítás dátuma Elem műveletei
Dokumentumok
188 kB Ennyi ideje: 1 év

{title}

Éppen most által

{title}

Éppen most által