Állatitermék és Élelmiszertartósítás Technológiai Tanszék

Menü megjelenítése

Doktoranduszok

Név Kezdési év Témavezetők
Lehota Vilmos 2025 Friedrich László, Abrankó László
Méhes Attila Dénes 2025 Dalmadi István, Kenesei György
Beyene Yosef Alemneh 2024 Dalmadi István, Kenesei György
Tóth Dávid 2024 Friedrich László
Krzyzewsky Nóra 2023 Friedrich László, Jónás Gábor
Fekete Sándor 2023 Friedrich László, Kovács Zoltán
Ha Thi Thanh Nga 2022 Nguyen Duc Quang, Nguyen Le Phuong Lien
Xuan Hoa Mac 2022 Baranyai László, Nguyen Le Phuong Lien
Boros Anikó 2022 Friedrich László, Vargáné Dr. Tóth Adrienn
Majzinger Koppány 2022 Friedrich László, Jónás Gábor
Pham Tung Thanh 2021 Baranyai László, Nguyen Le Phuong Lien
Siyum Zinabu Hailu 2021 Baranyai László, Nguyen Le Phuong Lien
Majd Hussein Elayan 2021 Vargáné Dr. Tóth Adrienn, Németh Csaba
Enkhbold Munkhnasan 2021 Lőrincz Attila, Vargáné Dr. Tóth Adrienn
Meltem Boylu 2020 Hitka Géza, Kenesei György
Zakariás Fanni 2020 Kiskó Gabriella, Dalmadi István
Barkó Annamária 2019 Mednyánszky Zsuzsanna, Pásztorné Huszár Klára
Mihalkó József 2019 Friedrich László, Zsarnóczay Gabriella
Pintér Richárd 2016 Pásztorné Huszár Klára

Fokozatot szereztek

Név Év Dolgozatcím
Reem Mourad 2025 Effects of fruit juices and carbohydrates on the fermentation of egg white drink by probiotic bacteria
Visy Anna 2024 Aktív ultrahang alkalmazása húsok pácolási technológiájában
Lovasné Bíró Barbara 2024 Rovarokkal komplettált élelmiszerek érzékszervi, táplálkozástudományi, valamint egyes technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata
Endrit Hasani 2023 Effect of one-step and two-step sous vide treatments on quality and storage stability of chicken breast
Hidas Karina Ilona 2023 A fagyasztás hatásai a tojáslevek minőségi jellemzőire
Ayari Emna 2023 Use of minimal processing technologies in extending shelf-life of egg products
Jónás Gábor 2021 A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatásának vizsgálata a hús pácolása során
Salamon Bertold 2021 Kombinált kíméletes technológiák kezelési sorrendjének hatása szamócapürékre
Khabat Noori Hussein 2021 The use of bioactive compounds and high hydrostatic pressure in chicken meat preservation
Palotás Péter 2020 Halászati termékek eltarthatóságának növelése komplex, kíméletes feldolgozás technológiával
Tóth Adrienn 2020 Tojáslevek eltarthatóságának növelése kombinált kíméletes tartósítási eljárások alkalmazásával
Csehi Barbara 2019 Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása állati eredetű termékek fehérjeszerkezeti és fiziko-kémiai tulajdonságaira
Kenesei György 2018 Kíméletes hőkezelés és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinálásának hatása sertéshús egyes minőségjellemzőire
Darnay Lívia 2016 Mikrobiális transzglutamináz alkalmazhatósága tej- és húsipari termékeknél
Zeke Ildikó 2015 Fagyasztott élelmiszer-emulziók stabilitásának vizsgálata
Luis Castillo 2014 Húsok mikrobaszennyezettségének csökkentése
Németh Csaba 2012 Tojáslevek kis hőmérsékletű hőkezelése
Emekandoko Alphonse 2011 Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál
Vén Csilla 2011 A marhahús érésének vizsgálata, az érlelési technológia fejlesztése
Hitka Géza 2011 Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése
Magyarné Horváth Kinga 2009 Műszeres gyorsmódszerek alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére
Dalmadi István 2009

Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében

Kálmánné Tuboly Eszter 2009 Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire
Pásztorné Huszár Klára 2008 Protein changes of various types of milk as affected by high hidrostatic pressure processing
Friedrich László 2008 Ultrahang alkalmazása húskészítmények minősítésében és gyártástechnológiájában
Zsom Tamás 2007 Az étkezési paprika minőségváltozása a szedés utáni időszak alatt