MATE Kaposvári Campus

Agrártudományi Szekció

2023. április 4-6.

Tagozati beosztás

Tagozati beosztás

Utolsó frissítés: 2023 február 06.

A konferenciára nevezett 284 minősített pályamunka az alábbi 29 tagozatba került besorolásra. A szabályok szerint tagozatonként minimum hét, maximum tizenöt pályamunka szerepelhet.

Tartalom megjelenítő

Élelmiszer-termékfejlesztés tagozat

Utolsó frissítés: 2023 március 25.

A zsűri elnöke:
Dr. Balla Csaba

Tagok:
Hanczné Dr. Lakatos Erika
Badakné Dr. Kerti Katalin
Dr. Németh Csaba
Dr. Csanádi József

Hallgató: 
Purgel Dominik

Titkár:
Prof. Dr. Matics Zsolt

Időpont: április 4. 14.00-18.00

Helyszín: Régi Tanügyi épület (Tü.) 110.

Szerző Pályamunka címe Küldő intézmény Témavezető(k)
Csoszor Vivien Kereskedelmi forgalomban kapható céklafajták és céklalevek összehasonlító vizsgálata MATE Dr. Mednyánszky Zsuzsanna, Stefanovitsné Prof. Dr. Bányai Éva
Gimes Lilian Extrakciós paraméterek optimalizálása dióolaj gyártása során keletkezett melléktermékből MATE Dr. Székely Dóra
Grandt Zsófia Akácméz dúsítása gyógy- és fűszernövényekkel DE Dr. Czipa Nikolett, Topa Emőke Anita
Mazár Júlia Instant csipkebogyó teapor előállításának vizsgálata és modellezése MATE Dr. Albert Krisztina
Odrobina Otília Hagyományos és zsírszegény karamella fejlesztése SZTE Csercsics Dóra, Dr. Gyimes Ernő
Skultéty Viktória Zsófia Oregánóval és paradicsommal ízesített sajt előállítása és a végtermék vizsgálata SZE Dr. Kapcsándi Viktória
Szatmári Patrik Antioxidáns hatású gyümölcszselé termékek fejlesztése SZTE Csercsics Dóra, Dr. Gyimes Ernő
Veisz Anett Rachel Polifenolban gazdag táplálékkiegészítő analitikai jellemzése és takarmányozásban vizsgált hatása a tyúk fogyasztható részeire MATE Dr. Fodor Marietta. Stefanovitsné Dr. Bányai Éva