Karrierműhely

Karrierműhely

Üdvözöllek a MATE Karrierműhely oldalán!

Matiny Emese vagyok, pszichológus, a Karrierműhely tanácsadója. Az egyetem befejezése után közel 7 év szakmai tapasztalatomat – különböző életszakaszokat megismerve – óvoda- és iskolapszichológusként, illetve pályázatokban pszichológus trénerként szereztem, ahol az évek alatt számos személyiséget és élettörténetet ismerhettem meg. Többek között a diáklét minden velejáróját, pozitívumait és negatívumait egyaránt. Munkám során volt lehetőségem a gyakorlatban is megismerni az ember pszichés fejlődését egészen a korai életévektől kezdve, a serdülőkoron át, a fiatal felnőttkorig és munkába állás időszakáig.

Nagyon sokszor találkoztam a következő kérdésekkel:

Mi is pontosan az én utam? Merre tartok? Vajon az érdeklődési körömnek megfelelő szakot választottam-e? Az egyetemi évek alatt természetes, hogy ezek a kérdések nap mint nap foglalkoztatnak bennünket és ezzel bizonytalanságot okozva a jövőnket illetően. Jó hír azonban, hogy ezzel a helyzettel nem vagy egyedül.

A MATE Karrierműhely tanácsadójaként segítségedre lehetek ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában is. Célom, hogy a tanácsadás segítségével a hallgatók képesek legyenek karrierjük és életük kompetensebb, illetve függetlenebb vezetésére, tervezésére.

Megszerzett tapasztalataimmal, mint kívülálló személy és egyben szakember olyan új nézőpontokat tudok nyújtani számodra, amelyek segítenek meghatározni a karrierépítésben, valamint az életvezetésben felmerülő problémákat és elakadásokat.

Mi is pontosan a karriertanácsadás?

Fontos, hogy tudd, nem pszichológiai tanácsadásról van szó, a karriertanácsadás informatív, elirányító jellegű, melyben a tanácsadó a tanácskérővel közösen dolgozik az aktuális kérdéskörben.

Támogatás a
   - személyi adottságok megismerésében és bennünk rejlő lehetőségekben
   - oktatás és továbbképzések megismerésében
   - célok meghatározásában és a döntéshozatalban
   - a munka világának megismerésében (motivációs levél és önéletrajzírás, próba állásinterjú, munkavállalás jogi háttere stb.).

Hogyan zajlik és hogyan tudsz jelentkezni a karriertanácsadásra?
   -    egyénileg, személyre szabottan
   -    a konzultáció időtartama 50 perc, amely térítésmentes
   -    az adatvédelmi és a titoktartási kötelezettség betartásával
   -    előzetes időpont egyeztetés a karrier@uni-mate.hu e-mail címen (Kérlek, írd meg a nevedet, tanulmányi adataidat, illetve röviden fogalmazd meg a helyzetet is. Az elektronikus levelek fogadása és az időpont egyeztetése a tanácsadóval közvetlenül történik.)

Cégek megkeresését a karrier@uni-mate.hu  e-mail címen várjuk!

Tanácsadási idő

Hétfő   Budai Campus 9.00-11.30 13.00-15.00
Kedd  Gödöllő      9.00-11.30  13.00-15.00
Szerda Gödöllő​​​​​​​ 9.00-11.30   13.00-15.00
Csütörtök Budai Campus 9.00-11.30   13.00-15.00
Péntek Gödöllő nincs tanácsadás nincs tanácsadás

        

Helyszín:
Budai Campus (1114 Budapest, Villányi út 29-43. K épület, Főigazgatóság, 2. emelet)
Szent István Campus Gödöllő (2100 Gödöllő, Práter Károly utca 1. Főépület, Földszint 42. iroda)