Aktuális hírek

Tartalom megjelenítő

Megrendezésre került a Jövő Vezetői Program Tavaszi Piknikje

Létrehozva: 2024 május 30.

Megrendezésre került a Jövő Vezetői Program Tavaszi Piknikje

A héten különleges esemény zajlott a Szent István Campuson. A MATE új tehetséggondozó programja, a Jövő Vezetői Program (JVP), megtartotta első hivatalos rendezvényét, a JVP Tavaszi Pikniket.

A grillpartival egybekötött piknik számos hallgatót és oktatót vonzott, az esemény témája a diploma utáni karrierút-lehetőségek voltak. A Jövő Vezetői Program nemcsak az akadémiai pálya iránt érdeklődő hallgatóknak szól, hanem kifejezetten olyan hallgatókat szólít meg, akik közpolitika, diplomácia, menedzsment, vállalkozás és innováció irányokban is érdeklődnek az akadémián kívül. A finom falatok mellett a hallgatóknak és oktatóknak lehetősége nyílt jobban megismerni a szeptemberben induló Jövő Vezetői Program részleteit, továbbá elmélyülni a karrierálmokról szóló beszélgetésekben.

​​​​​​


Az esemény szakmai programja a kerekasztal-beszélgetés volt, amelyen meghívott vendégek osztották meg karrierútjuk történetét. A közösségi médiából is ismert, MATE-n doktoráló Gyuris Rita, illetve Blunck Réka humánökológus és permakultúra kerttervező, valamint Kaczkó Dániel és Gulyás Anna, a Horhos-völgyi birtok vezetői inspiráló történeteket meséltek arról, hogyan váltak fiatalon sikeres vállalkozókká és tartalomgyártókká, bátorítva a hallgatóságot saját álmaik követésére. A kerekasztal-beszélgetés után a résztvevők személyesen is beszélgethettek a meghívottakkal. A rendezvény zárásaként a Lesz Rádió tagjai gondoskodtak a zenéről, így sötétedés után folytatódott a hangulatos sütögetés a tűzrakó helyeknél.


Az esemény kiváló lehetőséget nyújtott a jövő vezetőinek arra, hogy inspirációt merítsenek, kapcsolatokat építsenek és többet tudjanak meg a program által kínált lehetőségekről. Ha téged is érdekelnek további részletek, iratkozz fel hírlevelünkre, kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy első kézből értesülj minden új információról.