Tanítsunk Magyarországért!

Ha szeretnél egy jó közösségbe tartozni, tapasztalatot és új élményeket szerezni, amelyhez ÖSZTÖNDÍJ is párosul, jelentkezz Te is a Tanítsunk Magyarországért Program mentorai közé és regisztrálj a TM1 kurzusra a

https://godollo.uni-mate.hu/hu/hallgatoi-elet/tanitsunk-magyarorszagert-program

linken található regisztrációs lappal 2021. február 28-ig!

A féléves egyetemi TM1 kurzus elvégzése után kezdheted meg munkádat mentorként.

TM-mentorként nemcsak mentoráltadnak segíthetsz, hanem önmagad fejlődéséért is sokat tehetsz! Ebben a pozitív megerősítésekben, jókedvben, segítőkészségben, szakértelemben bővelkedő csapatban mindig lesz kihez fordulnod, ha elakadnál vagy csak egy kis támogatásra lenne szükséged! A mentortanárok a mentorhallgatóikat éppúgy partnernek tekintik, mint a mentor hallgatók a mentoráltjaikat. Így jön létre egy összetartó, jól működő KÖZÖSSÉG!

Mentorként (vagy ahogyan a már mentorálók magukat nevezik, „nagytesóként”) segíthetsz azokon a kistelepüléseken élő diákokon, akik hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetűek, pályaválasztás előtt állnak. Közös élményekkel és tapasztalatokkal, tudásod átadásával számukra megkönnyítheted és támogathatod a továbbtanulásukat, munkaerőpiacra történő felkészülésüket, valamint Te is megismerhetsz kevésbé ismert településeket, régiókat.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, mielőbb JELENTKEZZ A TM1 KURZUSRA, tartozz ehhez a fantasztikus közösséghez és kezdd meg a felkészülést a mentoréletre!

Február 10-én online tájékoztatót szervezünk a Tanítsunk Magyarországért Programmal és a TM1 kurzussal kapcsolatban, melyre szeretettel várunk minden érdeklődő hallgatót. A regisztrált hallgatókat e-mailben tájékoztatjuk a rendezvény részleteiről.