MATE Kaposvári Campus

Agrártudományi Szekció

2023. április 4-6.

A MATE Kaposvári Campusa a 36. OTDK Agrártudományi Szekciójának házigazdája

Kaposvár húsz év után ad ismét otthont az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Agrártudományi Szekciójának.

Az agrárpályára készülő legtehetségesebb hallgatókat fogadó rendezvényre 23 magyar felsőoktatási intézményből 284 pályamunkát neveztek, melyeket 29 szakmai tagozatban mutatnak be a diákkörös hallgatók 2023. április 4-6. között.

Hírek

Tartalom megjelenítő

A MÁV ingyenes utazással támogatja az OTDK-t

Létrehozva: 2023 március 17.

A MÁV ingyenes utazással támogatja az OTDK-t

Az Építési és Közlekedési Minisztérium térítésmentes vasúti utazás biztosításával támogatja a 36. OTDK-t. A lehetőséggel az összes résztvevő (hallgatók, témavezetők, zsűritagok, vendégek stb.) élhet, aki azt előzetesen az alább ismertetett feltételekkel jelzi. 

A térítésmentes utazás csak belföldön és csak vasúti közlekedési szolgáltatásra vehető igénybe. Az odaút célállomásának, valamint a visszaút induló állomásának a Szekció helyszínének kell lennie, amely várost a későbbiekben részletezett, az ingyenes utazásra feljogosító igazolvány is tartalmazza. Az induló állomás bárhol lehet Magyarország területén belül. 

Az utazásra jogosultak a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi, közszolgáltatásban közlekedő, menetrend szerinti járatain, 2. kocsiosztályon menetdíj megfizetése nélkül utazhatnak a 36. OTDK helyszíneire/helyszíneirőlAz odautazást legkorábban a rendezvény kezdetét megelőző nap 0:00-kor lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő nap 24:00-ig be kell fejezni. A feláras vonatokra az InterCity pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy az InterCity pótjegyet meg kell vásárolni, valamint, ha valaki 1. kocsiosztályon kíván utazni, a kocsiosztály-különbözet díját ki kell fizetni. 

A jogosult személy utazása során a számára kiállított igazolást köteles magánál tartani, és azt az utazási jogosultság igazolásához az abban (az igazolásban) feltüntetett, hatóság vagy közintézmény által kiadott, az utas személyazonosítására alkalmas arcképes, sorszámozott igazolvánnyal (azaz Személyi igazolvány, Útlevél, Diákigazolvány, Jogosítvány stb., a leírás a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. Személyszállítási Üzletszabályzatából származik) egyidejűleg a közlekedési szolgáltatók munkatársainak kérésére papíralapon vagy telefon képernyőjén megnyitva felmutatni. 

A térítésmentes utazás igénybevételének további feltétele, hogy azt a Szekció részére az utazni szándékozó OTDK résztvevő március 22-ig jelezze.

IGÉNYLŐLAP KITÖLTÉSE