Jelentkezési lap a MATE székhelyen kívüli, határon túli kihelyezett képzéseihez mesterképzésre

A meghirdetett székhelyen kívüli, határon túli képzésekről bővebb információt ITT talál.

Adatkezelési tájékoztató (PDF)

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 20. (péntek)

A jelentkezés benyújtását követően a megadott e-mail címére egy automatikus válaszlevelet fog kapni a jelentkezése beérkezéséről. A válaszlevél tartalmazni fogja a jelentkezési lapját PDF formátumban, melyet egy példányban kinyomtatva és aláírva kérünk benyújtani a válaszlevélben megadott, képzési hely szerinti konzultációs központban vagy részükre postai úton megküldeni.

Jelentkezési és felvételi feltételek

Mesterképzésre az a jelentkező vehető fel, aki felsőfokú (alapképzésben, mesterképzésben, vagy korábbi egyetemi vagy főiskolai képzésben szerzett) oklevéllel rendelkezik.

A mesterképzésre történő felvételhez az adott mesterképzési szakhoz nem teljes kreditérték beszámítású szakokról történő jelentkezés esetén szükséges kreditelismerési eljárás lefolytatása. A kreditelismerési eljárást az Egyetemnél kell kezdeményezni.

A teljes kreditérték beszámítású szakok listája elérhető az egyes képzéseknél a felvételi meghirdetésnél, továbbá szintén megtalálható a kreditelismerési eljárás kezdeményezésének módjára vonatkozó információk is a nem teljes kreditérték beszámítású szakokra vonatkozóan.

A kreditelismerési eljárásról bővebb információ az Egyetem honlapjain is található:

  • kertészmérnöki mesterképzési szak esetében ITT
  • vadgazda mérnöki mesterképzési szak esetében ITT
  • vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzési szak esetében ITT

 

Személyes adatok
A személyes adatait a személyi igazolvány (útlevél) adatai alapján kérjük pontosan megadni. A személyi igazolványt (útlevelet) nem szükséges a jelentkezési laphoz csatolni.
Állandó lakcím
Értesítési cím (ha eltér az állandó lakcímtől)
Elérhetőségek
Középiskolai adatai
Felsőoktatási tanulmányokra vonatkozó adatok
Csatolt dokumentumok