Álláspályázatok

Álláspályázatok

Last modified: 22. September 2023

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet FŐKÖNYVELŐ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. szeptember 30.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet GONDNOK munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. szeptember 30.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet HR KONTROLLING VEZETŐ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 2.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet PROJEKT ÉS INNOVÁCIÓS KOORDINÁTOR munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 12.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet EGYETEMI DOCENS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 15.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet Műszaki Igazgatóság ÜGYINTÉZŐ (BIZTOSÍTÁSI) munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 15.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet az Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézetébe egyetemi tanár munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 19.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet az Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézetébe egyetemi tanár munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 19.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Rektori Kabinet Biztonságkutató Központba
egyetemi tanár munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 19.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet az Élettani és Takarmányozástani Intézetébe egyetemi tanár munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 19.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet a Növényvédelmi Intézetébe egyetemi tanár
munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 19.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet INGATLAN SZAKREFERENS/ÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 20.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet LABORÁNS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2023. október 22.