Álláspályázatok

Álláspályázatok

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet MŰSZAKI SZOLGÁLTATÓ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet KARBANTARTÓ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 5.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet VIZSGÁLÓMÉRNÖK
munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 7.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gödöllői székhelyére munkatársat keres SZELLEMI TULAJDON SZAKÉRTŐ pozícióba. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 13.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet GONDNOK munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 14.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) pályázatot hirdet TECHNIKUS munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 15.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gödöllői székhelyére pályázatot hirdet BESZERZÉSI REFERENS/ÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 24.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora a Szervezeti és Működési Rendben, illetve a Foglalkoztatási Követelményrendszer 31. § (10) bekezdésében rögzítettek alapján pályázatot hirdet a Kertészettudományi Intézet INTÉZETIGAZGATÓ vezetői feladatainak ellátására. A pályázat beérkezésének határideje: 2022. október 30.